Køge Bugt Ejendomsservice giver gerne et tilbud, så man kan undgå meget omkostnings-fulde udgifter og deraf kraftig værdinedsættelse – for eksempel..:

• Rydning indendørs og udendørs
• Rengøring
• Løbende tilsyn
 

Ring og hør mere på
56 28 33 00

Tilsyn med ejendomme på tvang

Ejendommme på tvangsauktion står ofte tomme i længere perioder og kan være svære at få solgt eller lejet ud igen. Køge Bugt Ejendomsservice er specialister i tilsyn med sådanne ejendomme.

Ejendomme under tvangssalg henstår ofte forladte og uden jævnlige tilsyn. Specielt i vinterperioden er det vigtigt at få tilset ubeboede ejendomme for at de ikke skal se helt forladte ud, og vigtigst af alt, sørge for der ikke sker fugt og vandskader grundet manglende tilsyn.


Køge Bugt Ejendomsservice A/S er eksperter i sådanne tilsyn.
Vi har siden 1986 været tilknyttet ejendomme under tvangssalg således at de fremstår ordentlige og præsentable. ( I reg. Køge, Roskilde og Tåstrup for RD samt de fleste ejendomsmæglere i området) - Det har i særdeleshed haft betydning for meget hurtigere salg af ejendommene.

Køge Bugt Ejendomsservice sikrer, at ejendommen fremstår uden at det flyder med div. affald ude som inde, eller gulve har slået sig grundet vandskade med både fugtskjolder på vægge, lofter m.v.
 

Når ejendommen fremstår præsentabelt, med lidt varme på i vinterperioden, er den nem at overskue for en potentiel køber. Det er med til at tiltrække købere og sikre priser, der er højere end det, en forfalden ejendom kan indbringe ved fx håndværker tilbud.
 

Køge Bugt Ejendomsservice

Fruedalsvej 2
4682 Tureby
56 28 33 00

bb@kbes.dk